Broer en Zus Europese Korthaar (10 maand – gecastreerd)

Deze kitten werd reeds afgehaald.

Details over dit zoekertje

  • Geplaatst op: 16 januari 2018 19:25
 

Uitgebreide omschrijving

Wij zoeken een nieuwe thuis voor onze 2 jonge Europese Korthaars(10 maand oud). Beide komen ze uit hetzelfde nest en we zouden ze graag samen laten adopteren.

Loki is een jongen met een zwarte vacht op de rug en het hoofd en witte pootjes – borst en buik. Hij heeft gele ogen en is gecastreerd. Hij is een kat die zowel graag speelt – als bij jou op je schoot komt liggen. Hij speelt het liefst met balletjes en een lazer. Hij is een zeer sociale kat die niet lang nodig heeft om naar nieuwe mensen te komen.

Bella is een meisje met een witte en zwarte gevlekte vacht. Ze heeft donker gele ogen en is gesteriliseerd. Ze is een rustige kat die lang bij je komt liggen. Bella is iets minder speels dan haar broer – maar zal ook wel met je spelen als er iets voor neus bengelt. Ze heeft iets langer nodig om gewoon te worden aan mensen die ze niet elke dag ziet – maar als je haar bij je neemt en aait – wordt zij ook snel aan je gewoon.

Ze zijn beide sociale en liefdevolle katten. Miauwen doen ze niet veel – noch luid. Spinnen daarentegen doen ze zeker en vast.

We hadden graag 40 euro gevraagd voor elke kat – omdat ze gecastreerd – gesteriliseerd en gevaccineerd zijn. Ook zijn er 2 kattenbakken – een draagbak – een krabpaal – 2 eet- en waterkommetjes – hun favoriete dekentje en speeltjes. Deze krijgen ze natuurlijk ook mee.

Ze reageren op hun namen – maar als ze iets slecht doen reageren ze ook op “neen”” of gefluit. Wil je ze eten geven – roep dan gewoon “”maam”” – maar pas op – doe het enkel wanneer je iets voor ze hebt 🙂

Listing ID: N/A

  

Probleem rapporteren

Je verzoek wordt verwerkt, even geduld...

Let op met zoekertjes voor raskatten!

Een raskat die zomaar gratis weggegeven wordt? Ga er niet op in! Het is oplichterij! Wil je op veilig spelen, ga altijd persoonlijk de kittens ophalen en doe zeker geen betaling. We kijken de website dagelijks na om zoekertjes van oplichters zo snel mogelijk te verwijderen.