Zeg het met een kaartje!

Greetz Kaartjes

Wil je iemand bedanken of feliciteren? Zeg het dan met een kaartje! We zijn door de jaren heen steeds minder kaarten gaan sturen, omdat we onze mobiele telefoon overal voor gebruiken. Toch zijn wij een grote voorstander van kaartjes sturen. Dat is namelijk veel persoonlijker en komt daardoor ook veel beter binnen bij een ander. Lees hieronder wat voor kaartje je dan kunt sturen bij welke gelegenheid.

Voor een verjaardag

Is er iemand jarig van jouw familie of vrienden? Dan is het natuurlijk veel leuker om te feliciteren via een kaartje, dan via een berichtje. Het is veel persoonlijker en daarmee komt een felicitatie veel meer binnen. Een berichtje via Whatsapp is zo standaard en daarvan is de impact lang niet zo groot als via een kaartje.

Stuur een vrolijke kaart met een dier erop bijvoorbeeld. Zulke kaarten komen net wat leuker over bij sommige mensen. Niet iedereen vindt het leuk om ouder te worden namelijk. Een kaart, waar je nog enigszins om kunt lachen, is dan zeer welkom. Een kaart met de leeftijd erop is dan net wat te confronterend.

Je kunt gebruikmaken van Greetz kortingscodes op kaarten om jouw kaartje te versturen. Voornamelijk ideaal als je geen tijd hebt om op bezoek te gaan, maar wel een leuke kaart wil sturen die impact heeft. 

Een kaart als bedankje

Wil je iemand bedanken? Dan is een klein cadeautje wel op zijn plek. Al is het natuurlijk ook afhankelijk van wat iemand voor jou heeft gedaan. Als je een jaar bij iemand hebt mogen wonen, dan is een klein cadeau natuurlijk niet geschikt. Dan wil je wel wat groters schenken. 

Wat voor cadeau je ook geeft en hoe groot of klein het ook gaat zijn. Het is altijd aan te raden om een kaartje er bij te stoppen. Alles wat je dan wil zeggen en waar je iemand voor wil bedanken kun je in zo’n kaart schrijven. Dat komt zoveel persoonlijker over en zo kan iemand het altijd nog teruglezen.  

Het maakt in principe niet uit voor wat voor kaart je kiest. Het gaat er vooral om dat de boodschap overkomt.

Een beterschaps kaart

Heeft je oom zijn been gebroken na het vallen van de trap of heeft een vriendin een infectie opgelopen? Dan wil je iemand uiteraard het beste wensen. Dat kun je doen door een berichtje te sturen of te bellen, maar een leuk kaartje is veel persoonlijker. Dit komt omdat het tastbaar is. 

Vooral als iemand in het ziekenhuis ligt is een kaartje veel leuker om te sturen. Dan is iemand tenminste nog omringd door vrolijke kaarten. Dat vrolijkt de kamer meteen op. Er zijn natuurlijk verschillende kaarten geschikt. Al is een kaart met een puppy of een kitten erop natuurlijk veel leuker om te geven. Iemand zal er niet meteen van op knappen, maar toch zal zo’n kaartje een klein beetje helpen.

Stuur als verrassing een kaartje via Greetz om iemand het beste te wensen. Hopelijk knapt iemand snel weer op en kun je snel op bezoek gaan. De eerste stap is altijd om een kaartje te sturen om beterschap te wensen. Een bezoekje brengen kan daarna ook altijd nog. 

Natuurlijk zijn er nog meer gelegenheden waarvoor je een kaartje kunt sturen. Als iemand gaat verhuizen zul je ook een kaartje willen sturen. Of misschien wil je wel een kaartje sturen als iemand geslaagd is of een nieuwe baan heeft. Sommige mensen sturen graag een kaartje met de feestdagen of om iemand een fijne vakantie te wensen. Er zijn dus genoeg gelegenheden om een kaartje te sturen, nu alleen nog de boodschap verzinnen!

  

Geef een reactie

Je moet ongelogd zijn om te reageren.

 • Royal Canin Kitten Voer

  Alles wat je moet weten over het voeren van je kat

  door op 5 februari 2024 - 0 Reacties

  Het nemen van een kitten komt met een hoop gezelligheid en beweging in huis. De hele dag loopt er een klein beestje rond dat met je wil spelen. Die moet je natuurlijk wel de juiste voeding geven. Wist je dat dit voor elke leeftijd anders is? Een kitten blijft niet altijd klein en heeft veranderende […]

 • Kat slaapt in zijn mandje

  Top 5 cadeaus voor kattenliefhebbers

  door op 4 maart 2024 - 0 Reacties

  Een van je vriendinnen is jarig en je moet nog op zoek naar een cadeau. Voor jezelf kom je van alles tegen, maar je verlaat alle winkels zonder een geschikt cadeau voor haar. Dat is voor velen vast een herkenbare situatie. Wat veel zal helpen is als ze een kattenliefhebber is. In deze blog lichten […]