Hondvriendelijke poes

Dit zoekertje wordt gezocht door de plaatser.

Laika in kar

Details over dit zoekertje

  • Geplaatst op: 17 april 2020 08:11
 
  • Gezocht!: Ik ben op zoek naar een katje
  • Postcode: 2640
  • Stad of gemeente: MORTSEL
  • Provincie: Antwerpen
  • Land: België

Uitgebreide omschrijving

Goede morgen,

ik ben al een tijdje aan ’t rondkijken om een kat(je) in huis te halen, liefst vrouwelijk. Voor het overige geen eisen qua leeftijd, ras, gezondheid behalve ééntje : ik heb een zeer rustige ietwat oudere hond die ze niet mag aanvallen (foto in bijlage). Onverschilligheid naar honden toe zou dus ideaal zijn. Als ze de hond accepteert maar niet graag knuffelt, vind ik het ook prima : als het beestje zich maar goed voelt bij mij. Ook extra medische kosten (vb speciale voeding of medicatie) is geen probleem (ze moet wel buiten mogen). Er zijn geen kinderen.
Ik woon op een gelijkvloers appartement met tuin, inclusief muizen en egels. De tuin grenst aan andere tuinen dus ze kan niet direct de straat op. De hond gaat dagelijks mee naar kantoor ; de kat / het katje zal overdag alleen thuis of in de tuin zijn. Mochten jullie een geschikt profiel treffen, aarzel niet mij te contacteren.

Groeten, Caroline
Mortsel (Antwerpen).

Listing ID: 7185e9808ce2a188

  

Probleem rapporteren

Je verzoek wordt verwerkt, even geduld...

Let op met zoekertjes voor raskatten!

Een raskat die zomaar gratis weggegeven wordt? Ga er niet op in! Het is oplichterij! Wil je op veilig spelen, ga altijd persoonlijk de kittens ophalen en doe zeker geen betaling. We kijken de website dagelijks na om zoekertjes van oplichters zo snel mogelijk te verwijderen.