2 kittens (broertjes) zoeken samen een fantastische thuis

Deze kitten werd reeds afgehaald.

Details over dit zoekertje

  • Geplaatst op: 8 december 2015 00:00
 
  • Aantal kittens: 2
  • Zindelijk: ja
  • Datum geboorte: Vermoedelijk begin oktober
  • Mag afgehaald worden vanaf: 08-12-15
  • Postcode: 9450
  • Stad of gemeente: Haaltert
  • Provincie: Oost-Vlaanderen
  • Land: België

Uitgebreide omschrijving

Ik haalde deze kittens van tussen de zwerfkatten. Ze waren toen vermoedelijk amper 2 weekjes oud en ik voedde hen verder op met speciale kittenmelk. Ze waren oorspronkelijk met z’n drietjes – maar jammergenoeg overleefde eentje een noodzakelijke operatie aan het oogje niet. Het rostje heeft ook 1 oogje waar een waas op zit – hieraan kan niets worden gedaan volgens de dierenarts. Maar buiten het kleurverschil met het andere oogje is er niet veel aan te zien. Vermoedelijk ziet hij er minder goed door – maar zelf lijkt hij daar in huis geen last van te hebben. 

Ze zijn preventief ontvlooid en ontwormd – ze zijn helemaal zindelijk en zeer sociaal tegen mensen en andere dieren. 

Wie heeft er een warm plekje binnen in huis voor deze knappe kereltjes? Ze zijn zeer rustig en dus ook perfect geschikt voor op een appartement te verblijven – lekker in het zonnetje voor het raam. Enkel de allerbeste thuis is goed genoeg voor deze lieverds!  

Het zijn 2 broertjes en ik wil ze ook enkel samen een nieuwe thuis schenken. Ze zijn altijd samen (eten – spelen – slapen en samen kattekwaad uithalen) en het zou te erg zijn hun nu nog te scheiden. Ze zijn nu vermoedelijk 2 – 5 maand oud – maar zeer fijn gebouwd. 

Bij interesse – gelieve een mailtje te sturen met wat uitleg over de thuis waar ze terecht zouden komen (binnen? buiten? andere dieren?…). Ik doe mijn best om zo snel mogelijk te antwoorden. 

Enkel voor échte dierenvrienden! Ik heb ze al die tijd verzorgd met als doel ze een beter leven te geven dan de moederpoes als zwerfkat. Ik hoop de juiste mensen te vinden die weten waaraan ze beginnen en hun hele leven lang alles zullen geven wat katjes nodig hebben om gelukkig te zijn. 

Listing ID: N/A

  

Probleem rapporteren

Je verzoek wordt verwerkt, even geduld...

Let op met zoekertjes voor raskatten!

Een raskat die zomaar gratis weggegeven wordt? Ga er niet op in! Het is oplichterij! Wil je op veilig spelen, ga altijd persoonlijk de kittens ophalen en doe zeker geen betaling. We kijken de website dagelijks na om zoekertjes van oplichters zo snel mogelijk te verwijderen.