Kattenpensions Kortrijk

Soms is het gewenst om jouw kat of poes tijdelijk in een kattenpension te plaatsen. Je gaat bijvoorbeeld een paar dagen weg of krijgt een verbouwing binnenshuis. In dit geval is een kattenpension, kattenhotel of kattenopvang een super fijne uitkomst! Ook als je maar één dag weg bent, is dagopvang een goede mogelijkheid. Vergelijk op deze pagina de kattenopvang, kattenhotels en kattenpensions in Kortrijk en omgeving.

Een liefdevolle opvang
Uiteraard ben je voor jouw kat of poes op zoek naar de meest liefdevolle kattenopvang die er bestaat, maar die ook het beste bij jouw viervoeter past. Er is een ruime keuze in kattenpensions in omgeving Kortrijk, dus maak een geschikte keuze voor het kattenpension op basis van het karakter van uw kat of poes.

Sommige kattenpensions hebben de keuze voor een kennelopvang, andere pensions zijn meer gericht op de huiselijke sfeer. Er zijn ook kattenhotels die beiden hebben. Diverse keuzes bieden een mogelijkheid. Kies hierbij wat het beste bij jouw kat of poes past. Kijk hierbij ook direct naar de prijs/kwaliteitverhouding en de bereikbaarheid van het kattenpension.

Een goed kattenpension of kattenhotel staat uiteraard open voor diverse contactmomenten! Bespreek tijdens deze contactmomenten ook gelijk het eventuele dieet, de medicatie en de manier van aanhalen van jouw kat of poes.

Overzicht kattenpensions Kortrijk
Op zoek naar een kattenpension in Kortrijk en omgeving? Bekijk dan snel het overzicht op deze pagina en maak de juiste keuze voor jouw viervoeter. Reserveer snel een plekje bij het geschikte kattenpension of kattenhotel, dan weet je zeker dat jouw kat of poes niks tekort krijgt!


Kattenpension De Modelhoeve

Gullegemsesteenweg 91

8501 Kortrijk

+32 5 635 38 68

Froike

Pater Damiaanstraat 2

8500 Kortrijk

+32 479 33 45 38