Medpets.be

Medpets.be is uw online winkel waar u voordelig en eenvoudig geneesmiddelen, dieetvoer en verzorgingsproducten voor uw kat kan bestellen. De gezondheid van uw kat is enorm belangrijk, daarom vindt u op Medpets.be producten met een uitgebreide uitleg over benodigdheden voor uw kat.

Ontwormen
Het is aangeraden een volwassen kat 4 keer per jaar te ontwormen, uw kat kan last krijgen van de lintworm en de spoelworm. De website heeft alles wat u nodig hebt om te ontwormen.

jeuk

Vlooien en teken
Vlooien komen erg vaak voor bij katten. Dit zijn kleine parasieten die in de vacht leven. Medpets.be heeft shampoos, druppels, sprays en poeders om de vlooien tegen te gaan. Ook teken kunnen wel eens in de huid van uw kat kruipen, dit is erg vervelend en de teek moet zo snel mogelijk verwijderd worden. Dat kan met de tekenhaak, tekentang of tekengrijper die u vindt op de website.

Medicijnen en voedingssupplementen
Het kan weleens verstandig zijn voedingssupplementen te geven wanneer uw kat ziek is, een operatie heeft gehad of al op leeftijd is. Medpets.be heeft een groot gamma aan verschillende soorten en merken van supplementen en medicijnen voor bijvoorbeeld angst, overgewicht, pijn, weerstand, diarree, hart, vitaminen en luchtwegen. Ook de Easypill vindt u daar, dit is handig voor katten waarbij het moeilijk is een pilletje op te eten. De Easypill is zacht en kneedbaar, op die manier kan u de pil kneden of portioneren.

Kattenvoer
kattenetenOok voor kattenvoer kan u terecht bij Medpets.be. Goed uitgebalanceerde kattenvoeding is erg belangrijk voor uw kat, dit hangt af van leeftijd, ras en hoeveelheid beweging. Medpets.be heeft daarom een uitgebreid gamma aan verschillende soorten dierenvoeding beschikbaar. Van standaard kattenvoer, tot dieetvoeding en biologische voeding. En natuurlijk mogen we de snacks niet vergeten.

Medische benodigdheden
Heeft uw kat een verwonding opgelopen of net een operatie achter de rug? Dan vindt u hier de belangrijkste medische benodigdheden voor uw lieve viervoeter. Om te voorkomen dat een wond infecteert, bieden ze diverse producten aan voor het desinfecteren en verzorgen van de wonden van uw kat. Zo zijn er wondsprays, wondcrèmes en wondzalven die de genezing bevorderen.

Dagelijkse benodigdhedenkattenspeeltje
Onder de categorie dagelijkse benodigdheden vindt u producten die uw kat dagelijks nodig heeft, waaronder voer- en drinkbakken, kattenmanden, kattenkussens, en krabpalen. Hier bovenop hebt u nog ontelbaar veel verschillende soorten speelgoed.

Verzorging
Bij de verzorging is het belangrijk dat u producten gebruikt die geschikt zijn voor uw kat. Op Medpets.be vindt u producten voor de oren, ogen, gebit, vacht, nagels, allergieën en een hygiënische omgeving voor uw kat thuis.

Kittens
Omdat het belangrijk is jonge katten al van het begin de juiste verzorging te geven, vindt u hier ook alles wat u nodig hebt voor kittens. Ontwormen, vlooien, teken, voeding, medicijn supplementen, enzovoort.

Kortom dus letterlijk alles wat u moet weten en nodig hebt voor uw kat(ten)!