Nieuwe kattenhotspot opent haar deuren in Antwerpen

17 september 2020 Nieuws

0 reacties

Katshop

Kattenliefhebber opgelet! Er is een nieuwe kattenhotspot te vinden in Antwerpen, een kattenbelevingswinkel genaamd de Katshop!

Nu vraag jij je misschien af: wat moet ik me bij een kattenbelevingswinkel voorstellen? Dit is een winkel waar de katteneigenaar samen met zijn of haar kat naar toe kan. Voor de katten is er een ‘eat, sleep, play’ afdeling. Het is hier een waar walhalla voor elke kat. Deze afdeling is gemaakt met oog voor gezonde kattenvoeding en verantwoorde kattenartikelen. Terwijl de katten zich lekker vermaken op de ‘eat, sleep, play’ afdeling kunnen de baasjes lekker gaan shoppen in de winkel.

Je vindt in de Katshop alles wat je nodig hebt voor de verzorging van katten, maar de katteneigenaren kunnen voor zichzelf ook genoeg leuke items shoppen. Voor advies over katten ben je bij de Katshop aan het juiste adres. Binnenkort zal het ook mogelijk zijn om lezingen en workshops te volgen hier, allemaal met het thema katten natuurlijk! De eigenaresse van de Katshop is professioneel kattenfotograaf, dit is dus the place to be als jij nog een mooi kiekje met je lieve huisdier wilt. 

Andere kattenhotspots in België

Adoptiecafé Puss & Books

Deze Puss & Books hotspot is leuk voor zowel kattenvrienden als boekenwurmen. Geniet van het gezelschap van de katten onder het genot van een drankje. In dit café is er ook de mogelijkheid katten te adopteren zodat jij ze een nieuwe thuis kunt geven. De medewerkers van het café zullen je alle in and outs over het kattenleven leren. Extra leuk aan dit café is de ruilboekenkast, elke bezoeker mag zijn of haar boeken ruilen tegen een ander boek. Zo zit jij nooit meer zonder leesvoer! 

Het Felix’ fotoca(t)fé 

Dit café bevindt zich in een oude studio. Het concept is simpel: de één laat zijn of haar pasfoto’s nemen, terwijl de andere gezelschap wordt gehouden door katten. Wachten was nog nooit zo leuk en gezellig! Je kunt hier ook gewoon binnenstappen voor een lekker hapje en drankje! Maak kennis met de meest fotogenieke katten van heel België. 

  

Geef een reactie

Je moet ongelogd zijn om te reageren.

  • Royal Canin Kitten Voer

    Alles wat je moet weten over het voeren van je kat

    door op 5 februari 2024 - 0 Reacties

    Het nemen van een kitten komt met een hoop gezelligheid en beweging in huis. De hele dag loopt er een klein beestje rond dat met je wil spelen. Die moet je natuurlijk wel de juiste voeding geven. Wist je dat dit voor elke leeftijd anders is? Een kitten blijft niet altijd klein en heeft veranderende […]

  • Kat slaapt in zijn mandje

    Top 5 cadeaus voor kattenliefhebbers

    door op 4 maart 2024 - 0 Reacties

    Een van je vriendinnen is jarig en je moet nog op zoek naar een cadeau. Voor jezelf kom je van alles tegen, maar je verlaat alle winkels zonder een geschikt cadeau voor haar. Dat is voor velen vast een herkenbare situatie. Wat veel zal helpen is als ze een kattenliefhebber is. In deze blog lichten […]