Kattenpensions Leuven

Op zoek naar een fijn kattenpension of kattenhotel in Leuven en omgeving? Op deze pagina staan de kattenpensions en kattenhotels in omgeving Leuven overzichtelijk weergeven. Ontzettend makkelijk!

Ook jouw dier verdient het beste!
Soms kom je handen tekort en kan je jouw dier net even niet bieden wat hij verdient. Je gaat bijvoorbeeld verhuizen of lekker op vakantie. Stuur jouw kat dan ook op een welverdiende vakantie in een kattenpension! Gun jouw kat wat het beste bij hem of haar past, kies voor een kattenpension, kattenhotel of een luxe kattenoppas.

De ene kat heeft liever geen andere dieren om zich heen, de andere kat geniet juist van die extra gezelschap. Er zijn kattenpensions die katten of poezen de mogelijkheid geven om zowel in een individuele of gemeenschappelijke ruimte te verblijven. Zo kunnen ze zowel lekker alleen zitten als spelen of relaxen met andere katten wanneer het hen uitkomt. Uiteraard zijn er ook  kattenpensions te vinden met alleen individuele of alleen gezamenlijke ruimtes. Keuze genoeg!

Kleine tips!
Vergeet niet om goed te communiceren met het personeel van het kattenpension over jouw wensen en behoeftes. Bespreek bijvoorbeeld de manier waarop jouw kat of poes het makkelijkste aan te halen is, bespreek dieetwensen en vergeet vooral niet om eventuele medicatie door te geven. Heb je twee of meer katten en/of poezen? Bespreek dan de mogelijkheid om ze samen te laten verblijven.

Overzicht kattenpensions Leuven
Op deze pagina is er een ruim overzicht te zien met kattenpensions in Leuven en omgeving! In omgeving Leuven is er een ruim aanbod kattenpensions en kattenhotels. Wij hebben om het je gemakkelijk te maken al een overzicht van omgeving Leuven kattenpensions op deze pagina geplaatst!


Pavlove kattenpension

Henri Regastraat 27

3000 Leuven

+32 484 90 04 00

Dierckx Diane en Van Meensel Theo

Kroonstraat 52

3020 Herent

+32 495 28 83 75