Kattenpensions Hasselt

Ga je op vakantie? Een dagje weg? Of heb je even minder tijd voor jouw kat of poes? Kies dan voor een kattenpension of kattenhotel! Op deze pagina een geruime keuze aan kattenpensions in omgeving Hasselt. Handig jouw kat of poes wel het beste verdient maar jij zelf even een paar dagen weg bent!

2 Tips voor een geschikt kattenpension
Uiteraard wil je alleen het beste voor jouw kat of poes. Zo moet er ook een geschikte keuze gemaakt worden voor een fijn kattenpension of kattenhotel in Hasselt en omgeving. Lees onderstaand twee tips voor de juiste keuze van een fijn kattenpension of kattenhotel voor jouw viervoeter,

  1. Kies aan de hand van het karakter
    Uiteraard is iedere kat of poes ander. De een kan niet zonder gezelschap, de ander is juist het allerliefst alleen. Het ene kattenpension biedt beide mogelijkheden aan, het andere kattenpension een van de mogelijkheden. Kijk wat het best past!
  2. Ga af op je gevoel.
    Bel jij het liefste iedere dag het kattenpension even op, om te vragen hoe het met jouw viervoeter gaat? Of ben je van mening dat geen bericht, goed bericht is? Ga vooral af op je gevoel, voel je een klik met het personeel en de ruimte van het kattenpension of kattenhotel? Dan is dit vaak een goede keus!

Overzicht Kattenpensions Hasselt
Opzoek naar een kattenpension in Hasselt en omgeving? Bekijk dan snel deze pagina, hierop is er een uitgebreid overzicht te vinden van alle kattenpensions, kattenhotels en kattenopvangen in regio Hasselt. Reserveer snel een plekje voor jouw geliefde dier zodat jouw kat of poes maar ook jij kan genieten van een zorgeloze periode.


Kattenhotel titus

Keizel 94

3590 Diepenbeek

+32 11 76 55 50