Kattenpensions Gent

Soms zijn er tijden dat jij jouw kater of poes niet voor de volle 110% kan verzorgen. Je gaat bijvoorbeeld op vakantie of er staat een verhuizing voor de deur. Uiteraard gun je jouw kater of poes het beste, dus wat als je net even die extra handen tekort komt? In dit geval is een kattenpension dé perfecte oplossing! Vind hier een volledig overzicht van alle kattenpensions in Gent en omstreken. Super handig!

Een kattenopvang, kattenhotel of kattenpension?
Er is momenteel een ruim aanbod van kattenpensions en kattenhotels in Gent, zo is er voor iedere kat wel een geschikt plekje te vinden. Er zijn kattenpensions met volledige woonkamers en kattenhotels met voor iedere kat of poes een plekje om rustig te kunnen verblijven. Iedere kater en poes is anders en jij als baasje weet natuurlijk wat het beste bij jouw huisdier past. Vriendelijk personeel waarmee goed te communiceren valt is daarom uiteraard ook zeer belangrijk.

Geen enkele kat of poes wordt gelukkig van opgesloten zitten. Dit is echter tegenwoordig niet meer ter sprake. In de meeste kattenpensions en kattenhotels zijn individuele ruimtes, maar ook gezamenlijke ruimtes waarin katten en poezen elkaar op kunnen zoeken. Uiteraard kan een (tijdelijke) verhuizing voor een kat of poes erg stressvol zijn. Maak van te voren daarom afspraken over het wennen aan de omgeving en het vervoeren van de kat. Bespreek hierbij direct dieetwensen of zaken zoals speciale verzorging of medicatie zodat jouw kat of poes alles krijgt wat hij nodig heeft.

Overzicht kattenpensions Gent
Benieuwd naar alle kattenpensions in de omgeving van Gent? Of alle kattenhotels in Gent en omstreken? Bekijk dan snel deze pagina! Hierop is er een compleet overzicht te vinden van alle kattenpensions in de regio van Gent.


The Catsit

 Evergemsesteenweg 189

9032 Gent

+32 473 23 02 86

Chat-o-Gand

Achterdries 29

9050 Gentbrugge

+32 489 32 66 93