Kattenpensions Genk

Het komt wel eens voor dat er een tijdsbestek is waarbij de mogelijkheid er niet of bijna niet is om jouw eigen kat of poes te verzorgen. Je bent bijvoorbeeld een paar dagen weg of (langdurig) ziek, waardoor de verzorging van de kat of poes er bij in schiet. Als jij je in zo’n situatie bevindt, zijn kattenhotels of kattenpensions een geschikte oplossing! Kattenpensions in Genk en omgeving staan op deze pagina overzichtelijk en uitgebreid weergeven, bekijk ze snel!

Een prettig verblijf en de beste zorg
In een kattenhotel of kattenpension mag er aan niets ontbreken voor jouw kat of poes. Daarom is het zeer belangrijk dat een kattenpension een goed verblijf en de allerbeste zorg kan aanbieden. In de omgeving van Genk is er een ontzettend ruim aanbod aan kattenpensions.

De mogelijkheid bestaat uiteraard altijd om voorafgaand kennis te maken met een kattenpension en hun medewerkers. Maak kennis met de personeelsleden en neem een kijkje binnen de potentiële verblijfsplaats van jouw kat of poes om zeker te weten dat de juiste keuze voor een geschikt kattenpension ze beste zal zijn.

Het welzijn van jouw poes of kat staat uiteraard altijd voorop. Wellicht is jouw kat of poes afhankelijk van speciale zorg of is hij van nature erg angstig. Kies in dit geval dan voor een kattenhotel of kattenpension in omgeving Genk die deze zorg aan kan bieden. Overleg in deze gevallen altijd met een kattenpension in omgeving Genk die deze zorg aan kan bieden.

Overzicht kattenpensions Genk
Heeft jouw kat of poes een tijdelijk onderkomen nodig in Genk en omgeving, waarbij dierenwelzijn voorop staat? Neem dan snel een kijkje op deze pagina met een overzicht voor kattenpensions in regio Genk.


Kattenhotel Mylo

Gierenshof 3

3600 Genk

+32 494 89 05 79