Kattenpensions Brussel

Ga je op vakantie, binnenkort verhuizen of kun je een tijdje niet voor je kater of poes zorgen, dan is een kattenpension dé perfecte oplossing voor jou! In Brussel vind je tientallen kattenpensions. Van luxueuze kattenhotels tot kattenoppassers. Op deze pagina vind je een compleet overzicht van alle kattenpensions in de omgeving van Brussel. Wel zo makkelijk!

Een kattenhotel, kattenopvang of kattenpension?

Tegenwoordig heb je kattenpensions in alle maten en vormen. Van complete woonkamers tot heuse kattenhotels. Een kat is tenslotte onderdeel van het gezin en je wilt daarom het liefst een plekje waar hij zich meteen thuis voelt. Een plek met veel fijne mandjes voor de kat, maar waar ook ruimte genoeg is om fijn te spelen. Natuurlijk is ook een goede klik met het personeel en duidelijke communicatie belangrijk.

Opgesloten zitten in een hokje wilt natuurlijk geen één kat. Gelukkig is dit tegenwoordig niet meer het geval. Bij de meeste pensions heb je individuele ruimtes en gezamenlijke ruimtes waar een groepje katten bij elkaar zit. Hoewel kattenpensions tegenwoordig heuse katten resorts zijn, kan het nog steeds erg stressvol zijn voor je kat. Van te voren kun je dan met het pension afspreken hoe je het vervoeren van de kat en het wennen aan de omgeving het beste kan laten verlopen. Ook als er sprake is van een bepaald dieet of verzorging kan een pension hier rekening mee houden.

Overzicht kattenpensions Brussel

Ben je nieuwsgierig geworden naar alle kattenpensions bij jou in de buurt? Neem dan een kijkje op deze pagina. Wij hebben alle kattenpensions in de regio van Brussel voor je verzameld en in kaart gebracht. Neem een kijkje, vind een leuk kattenpension en reserveer meteen een plekje voor jouw kat of poes.


Au Charaton

Borrensstraat 35

1050 Ixelles

+32 2 647 24 75

Hôtel Marshou

Vanderkinderestraat 238

1180 Uccle

+32 492 20 55 06

Okazoo

Bruxelles

+32 476 65 49 48

+32 2 347 71 11

Le Cabotin

Rue Stéphanie 161

1020 Bruxelles