Kattenpensions Brugge

Er breken soms tijden aan waarbij je even minder tijd hebt voor jouw kat of poes. Een verhuizing, vakantie of andere oorzaken zorgen er dan voor dat je even minder aandacht kan besteden aan je huisdier. In dit geval is en kattenpension de ideale oplossing! In Brugge en omgeving zijn talloze kattenpensions, kattenhotels of kattenopvangen te vinden! Bekijk op deze pagina het complete overzicht voor alle kattenpensions in Brugge en omgeving.

Wat past het beste bij jouw dier?
Iedere kat of poes is anders. Daarom is het belangrijk om de geschikte opvang te vinden voor jouw dier. Kattenpensions in Brugge zijn er in vele soorten en maten. Er zijn kattenpensions met grote gezamenlijke ruimtes voor katten die liever niet allen zijn, er zijn kattenhotels met prettige privé ruimtes voor katten die liever op zichzelf zijn. Tevens bestaan er kattenpensions en kattenhotels met een combinatie van deze twee.

De ene kat heeft veel behoefte aan beweging, ruimte en speelmogelijkheden. De andere kat kruipt liever weg naar een comfortabel plekje. Uiteraard zijn er kattenpensions voor iedere kat te vinden. De communicatie met het personeel van een kattenpension is ook erg belangrijk, bespreek bijvoorbeeld medicatie- en dieetwensen of manieren waarop ze jouw kat het beste kunnen benaderen.

Overzicht kattenpensions Brugge
Op zoek naar dé perfecte plek voor jouw kat of poes? Bekijk dan snel onze uitgebreide pagina met een handig overzicht van alle kattenpensions in Brugge en omgeving. Alle kattenhotels, kattenpensions en kattenoppassen zijn hier te vinden. Uiteraard zit er ook een geschikt pension voor jouw kat of poes bij.


Kattenhotel – Kamping Kat

Sprietwegestraat 1B

8310 Brugge

+32 499 12 93 92

Kattenhotel Poezenhoeve

Oude Oostendsesteenweg 75

8000 Brugge

+32 475 83 67 70