Kattenpensions Antwerpen

Op zoek naar een kattenpension in de buurt van Antwerpen? Dan zit je hier goed! Op deze pagina kun je namelijk de verschillende kattenpensions in de buurt van Antwerpen met elkaar vergelijken. Van kattenpensions tot heuse kattenhotels waar je kat volledig in de watten wordt gelegd. Als jij een tijdje niet voor je kat kunt zorgen, dan wil je graag dat iemand anders dat net zo liefdevol doet. Wij hebben daarom alle kattenpensions in de buurt van Antwerpen voor je op een rijtje gezet.

Binnenkort op vakantie? Wat doe je met de kat?

Of je nu binnenkort op vakantie gaat, een verbouwing hebt of gaat verhuizen, als je even niet voor kat kunt zorgen, is het fijn dat je kat naar een plek terecht kan waar hij zich net zo veilig en vertrouwd voelt. Het vinden van een goed kattenpension kan dan soms een hele klus zijn. Je wilt natuurlijk alleen het allerbeste voor je kat. En dat begrijpen wij! Op deze pagina vind je daarom een duidelijk overzicht met alle kattenpensions in Antwerpen.

Kattenpensions zijn tegenwoordig heuse paradijsjes voor katten. Een soort mini vakantie voor jouw kat of poes. Zo heb je er complete buitenruimtes, talloze krabpalen, fijne mandjes, gezellige woonkamers, zijn er knuffel uurtjes en krijgt de kat heel veel liefde en aandacht. Alles wordt uit de kast getrokken om het voor jouw kat zo fijn mogelijk te maken.

Overzicht kattenpensions Antwerpen

Heb jij het perfecte kattenhotel, kattenpensions of de perfecte kattenoppas gevonden? Neem dan snel contact op voor het maken van een afspraak.


Kattenpension Youka

Jozef Ickxstraat 55

2180 Antwerpen

+32 3 646 59 13

KMDA Pension

Moorstraat 2

2180 Antwerpen

+32 3 457 78 62