Kattenpensions Aalst

Op deze pagina is een uitgebreid overzicht te vinden van alle kattenhotels, kattenopvangen en kattenpensions in Aalst en omgeving. Handig voor als jouw kat of poes even niet thuis kan verblijven of als je zelf een paar dagen of langer van huis bent. Uiteraard verdient iedere kat of poes een kattenpension die bij hem of haar past!

De beste keuze voor jouw kat of poes
Uiteraard wil je het beste voor jouw kat of poes. Hen mag uiteraard niets tekort komen in een kattenpension of kattenhotel en ze moeten zich er lekker thuis voelen. Daarom is het van groot belang om de beste keuze voor jouw kat of poes goed te overwegen wat betreft een kattenpension, kattenhotel of kattenopvang.

Zorg voor een duidelijke communicatie met het kattenpension. Bel of bericht hen bij vragen gerust, de medewerkers zullen je graag verder willen helpen. Daarnaast is er dan gelijk een gelegenheid om speciale wensen en behoeftes te bespreken, zoals medicatiegebruik of dieetwensen. Vertel een medewerker gelijk hoe zij het beste jouw kat of poes kunnen benaderen bij aankomst in het kattenhotel. Dat zal de poes of kat nog meer op haar gemak stellen!

Tevens kan je, indien gewenst, van te voren even een kijkje nemen bij het kattenpension of kattenhotel. Dit is uiteraard voor de medewerkers geen vreemd verzoek!

Overzicht kattenpensions Aalst
Bekijk hier een ruim overzicht van de kattenpensions in Aalst en omgeving. Wij hebben alle kattenpensions in regio Aalst in dit overzicht in kaart gebracht. Reserveer direct een mooi plekje voor jouw kat of poes.


Kattenhotel Beauty

Parklaan 38

9300 Aalst

+32 5 370 16 87