Dierenasiels Vilvoorde

Ben je op zoek naar dierenasiel bij jou in de buurt om een kat of hond te adopteren? Dan je op deze pagina aan het juiste adres. Wij hebben alle dierenopvangcentra in de omgeving van Vilvoorde voor je verzameld en in kaart gebracht.

Een kat of hond adopteren uit het dierenasiel

Momenteel wachter er duizenden huisdieren in België op een nieuw warm huisje. Wat ontzettend mooi dat jij een huisdier uit het asiel gaat adopteren. Voordat het zo ver is, is het wel verstandig om rekening te houden met een aantal zaken. Een kat of hond heeft namelijk veel invloed op je leven en heb je niet voor even.

Kijk eerst naar het karakter van een hond of een kat en dan pas naar het uiterlijk. Natuurlijk wil je een schattig leuk beestje, maar uiteindelijk draait het allemaal om wat voor een type dier bij jou past. Hou je van lange boswandelingen of juist heerlijk relaxen op de bank? Wil je een hond die graag knuffelt of juist een waakzame hond? Heb je kinderen? Ben je vaak van huis? Ga in gesprek met het asiel en bespreek jouw situatie, zodat zij kunnen kijken welke hond of kat het beste bij jouw situatie past.

Heb je een huisdier gevonden die perfect is voor jou, dan kun je met het dierenasiel bespreken hoe je jouw nieuwe viervoeter het beste kan laten wennen aan zijn nieuwe huis.

Overzicht dierenasiels Vilvoorde

In Vilvoorde vind je een aantal dierenasiels waar je terecht kan. Of je nu een huisdier wilt adopteren of juist een huisje zoekt voor een huisdier. Op deze pagina vind alle dierenopvangcentra in de omgeving van Vilvoorde


Dierenopvangcentrum Zemst

Erasmuslaan 31

1804 Zemst

+32 15 14 07 70