Asielen Turnhout

Wist je dat op dit moment er talloze huisdieren in het dierenasiel in Turnhout aan het wachten zijn op een nieuw baasje? Wil jij graag een hond of kat een in huis nemen om ze een nieuw en liefdevol huis te geven? Bekijk dan op deze pagina welke dierenasiels er zich in Turnhout bevinden.

Bezoek een dierenasiel in Turnhout

Voordat je een bezoek brengt aan een dierenasiel in Turnhout zijn er een aantal dingen die je voor jezelf op een rijtje zou kunnen zetten. Zou je het liefste een kat of hond op leeftijd willen adopteren? Of adopteer je liever een puppy of kitten? En wat ga je allemaal met je nieuwe huisdier ondernemen? Wil je graag met trouwe viervoeter langdurige wandelingen maken? Of neem je hem liever lekker op schoot om mee te knuffelen? En wanneer je voor een kat kiest wil je dan graag dat het een echte huiskat is? Of vind je het ook niet erg als je kat lekker op pad gaat? Wanneer je deze keuzes maakt voordat je naar een dierenopvangcentra in Turnhout gaat weet je in ieder geval zeker dat je het beste passende huisdier adopteert.

Dierenasiels in de omgeving van Turnhout

Gaat het vandaag dan echt gebeuren? Ga je een hond of kat adopteren? Hieronder vind je alle dierenasiels in de omgeving van Turnhout. Succes bij het uitzoeken van je nieuwe huisdier. Één ding is zeker, je geadopteerde hond of kat zal erg dankbaar zijn dat jij ze een nieuw huisje geeft.


Dierenasiel Veeweyde Turnhout

Toekomstraat 4

2381 Weelde-Statie

+32 14 65 86 26