Asielen Sint Truiden

Op zoek naar een nieuwe trouwe viervoeter of liefhebbende kat? Maar wil je graag een huisdier uit het dierenasiel een nieuw thuis geven? Bekijk dan op deze pagina alle dierenasiels die zich in Sint-Truiden bevinden. Misschien adopteer je vandaag nog een kat of hond!

Voordat je naar dierenasiel in Sint-Truiden gaat

Voordat je een bezoek brengt aan een dierenasiel in Turnhout zijn er een aantal dingen die je voor jezelf op een rijtje zou kunnen zetten. Zou je het liefste een kat of hond op leeftijd willen adopteren? Of adopteer je liever een puppy of kitten? En wat ga je allemaal met je nieuwe huisdier ondernemen? Wil je graag met trouwe viervoeter langdurige wandelingen maken? Of neem je hem liever lekker op schoot om mee te knuffelen? En wanneer je voor een kat kiest wil je dan graag dat het een echte huiskat is? Of vind je het ook niet erg als je kat lekker op pad gaat? Wanneer je deze keuzes maakt voordat je naar een dierenopvangcentra in Turnhout gaat weet je in ieder geval zeker dat je het beste passende huisdier adopteert.

Dierenasiels in de omgeving van Sint-Truiden

Gaat het vandaag dan echt gebeuren? Ga je een hond of kat adopteren? Hieronder vind je alle dierenasiels in de omgeving van Turnhout. Succes bij het uitzoeken van je nieuwe huisdier. Eén ding is zeker, je geadopteerde hond of kat zal erg dankbaar zijn dat jij ze een nieuw huisje geeft.


Dierenasiel Sint Truiden

Bedrijvenstraat 11
3800 Sint Truiden

+32 11 69 53 07