Asielen Sint-Niklaas

Je ziet het al helemaal voor je lange wandelingen door het bos, samen gezellig op de bank knuffelen en iedere dag thuiskomen met een enthousiast welkom. Een huisdier maakt van je huis een thuis, maar een huisdier vraagt ook veel tijd en kosten. Denk je erover na om een huisdier aan te schaffen? Neem dan eerst een kijkje bij één van de dierenasiels in Sint-Niklaas.

Wel of geen huisdier uit het dierenasiels?

Al een tijdje denk je erover na om een huisdier uit dierenasiels een mooi nieuw huisje te geven. Voordat je richting het dierenasiel vertrekt, zijn er een aantal vragen die jezelf moet stellen.

Allereerst is het belangrijk dat je goed kijkt naar je huidige situatie, Heb je voldoende ruimte, geld en tijd voor een huisdier? Kies je voor een kitten of een puppy dan zul je in de eerste weken voldoende thuis moeten zijn om jouw geadopteerde kitten of puppy te trainen. Vooral in de eerste weken heeft een huisdier uit het asiel, jong en oud, even tijd nodig om te wennen en dat kost heel veel liefde en zorg, maar daar krijg je ook weer heel veel liefde voor terug. Een hond zal je drie keer per dag moeten uitlaten en kan niet te lang alleen blijven. Een ook spontane weekendjes weg worden wat lastiger. Het zijn allemaal zaken waar je rekening mee moet houden. Een huisdier heb je namelijk niet voor even.

Overzicht dierenasiels in Sint-Niklaas

In de omgeving van Sint-NIklaas hebben je verschillende dierenasiels waar tientallen honden, katten en knaagdieren aan het wachten zijn op een nieuw warm huisje. Kom vandaag nog een kijkje nemen bij één van de dierenasiels in Sint-Niklaas.

 

 


Wase Dierenbescherming

Prinses Jos.-Charlottelaan 29

9100 Sint-Niklaas

+32 3 777 34 44