Asielen Roeselare

Wist je dat iedere jaar talloze honden en katten naar het dierenasiel worden gebracht? In België heeft 1 op de 4 gezinnen een huisdier, maar toch zijn er nog duizenden huisdieren op zoek naar een nieuw huisje. Wil jij een kat of hond kopen? Ga dan eerst lang bij het asiel in Roeselare en geef een dier uit het asiel een nieuw warm huis.

Ik wil graag een huisdier adopteren uit het asiel

Een huisdier kost veel geld en tijd. Het is een hele verantwoordelijk. Een hond of kat heb je namelijk voor het leven. Daar krijg je wel weer heel veel liefde en gezelligheid voor terug. Voordat je een dier uit het asiel gaat adopteren zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden.

Wil je een huisdier adopteren, dan is het goed om van te voren na te denken of het past binnen jouw huidige en toekomstige situatie. Een hond of kat heb je namelijk voor het leven. Heb je genoeg tijd, ruimte en geld voor een huisdier?Een hond moet minimaal 2x per dag uitgelaten worden en ook ontkom je vaak niet aan een bezoekje aan de dierenarts.

Weet je zeker dat je een hond of kat wilt aanschaffen, dan is het natuurlijk extra mooi om een dier uit het asiel te adopteren. Neem snel een kijkje bij een dierenasiel bij jou in de buurt.

Overzicht dierenasiels in Roeselare

Wij hebben alle dierenasiels in de omgeving van Roeselare voor je in kaart gebracht. Kom vandaag nog een kijkje nemen bij een dierenasiels bij jou in de buurt.


Dierenasiel regio Roeselare

Oude Stadenstraat 4
8800 Roeselare

+32  51 21 11 81 / +32 471 35 95 93