Asielen Oostende

Dierenasiels Oostende

Helaas wachten er iedere jaar nog steeds heel veel huisdieren in het asiel op een nieuw huisje. Maar is altijd hoop!  Denk jij erover na om een huisdier aan te schaffen? Adopteer dan een huisdier uit het asiel. Ieder dier verdient namelijk liefde en een warm huis. Bekijk op deze pagina alle dierenasiels van Oostende en vind een huisdier bij jou past.

Een huisdier adopteren uit een dierenasiel

Gezellig knuffelen met de kat op de bank of lange boswandelingen met de hond. 1 op de 4 huishoudens in België heeft een huisdier. En dat is niet voor niets. Een huisdier geeft je onvoorwaardelijk liefde en maakt van je huis een thuis. Overweeg je om een huisdier te kopen, dan is het goed om jezelf eerst wat vragen te stellen? Een huisdier heb je namelijk voor het leven.

Wie zwicht er niet bij het zien van een pup of kitten? Toch is uiterlijk niet alles. Belangrijker is om te kijken of een huisdier goed past binnen jouw situatie. Woon je in een klein appartement dan is een grote, energieke hond misschien niet zo’n goed idee. Heb je kleine kinderen, dan is het verstandig om te kijken naar een hond of kat die al gewend is aan kinderen. Ook hebben sommige rassen of dieren extra zorg en liefde nodig. Het is daarom goed om te kijken of huisdier goed past bij jouw situatie.

Overzicht dierenasiels in de omgeving van Oostende

Wil je een hond of kat adopteren uit het asiel? Op deze pagina vind je alle dierenasiels in de buurt van Oostende.


Het Blauwe Kruis van de Kust

Cederdreef 1
8400 Oostende

+32 59 70 44 37