Asielen Leuven

Wist je dat op dit moment nog steeds honderden huisdieren op zoek zijn naar een nieuw baasje? In België heeft één op de vier huishoudens een hond of kat. Maar er zijn nog heel veel honden en katten die op dit moment in het dierenasiel in Leuven verblijven. Wil jij ook graag een hond of kat aanschaffen? Ga dan eens langs bij het dierenasiel in Leuven en geef een hond of kat een nieuw warm huis.

Het is tijd om om een kat of hond te adopteren uit het dierenasiel

Vandaag is de dag! Vandaag krijgt een kat of hond een kans op een mooi nieuw leven. Voordat je in de auto stapt richting het dierenasiel zijn er wel een aantal zaken waar je absoluut rekening mee moet houden voordat je daadwerkelijk je hond of kat adopteert. Één van de allerbelangrijkste zaken is dat je goed kijkt naar de huidige situatie waarin jij je bevindt. Heb je de komende weken of maanden genoeg tijd om je geadopteerde kitten of puppy te trainen en  er voor je nieuwe huisdier te zijn? Vooral in het begin zal je nieuwe huisdier veel aandacht nodig hebben. Hou hier nogmaals rekening mee zodat je goed voorbereid bent voordat je naar het dierenasiel in Leuven gaat. Heb je besloten om een oudere hond of kat te adopteren? Dan geldt eigenlijk precies hetzelfde.

Tevens is het belangrijk om te weten of je nieuwe hond of kat goed is met kinderen, kan je nieuwe huisdier lang alleen gelaten worden of hebben ze bijvoorbeeld extra verzorging nodig? Allemaal punten waar je jezelf van tevoren goed op moet voorbereiden. Als je dat doet dan hebben jij en je hond of kat het meeste plezier samen. En daar draait het uiteindelijk allemaal om. Een nieuwe trouwe vriend voor het leven!

Overzicht dierenasielen in Leuven

Wil jij vandaag nog een kijkje gaan nemen bij een dierenasiel in Leuven? Op deze pagina vind je het meest complete overzicht van alle dierenasiels die Leuven te bieden heeft. Benieuwd welk asiel er bij jou in de buurt zit?


De Zorghoeve VZW

Dorpstraat 681
3061 Leefdaal

Pavlove Kattenpension

Henri Regastraat 27
3000 Leuven