Asielen Kortrijk

Dierenasiels Kortrijk

Ieder jaar worden er helaas honderden huisdieren naar het dierenasiels gebracht. Al deze dieren zijn op zoek en verdienen een nieuw huisje. Denk jij erover na om een hond, kat of knaagdier aan te schaffen, neem dan eerst een kijkje bij een asiel in de buurt van Kortrijk.

Hond of kat adopteren

Lange wandelingen langs het water of samen met de kat een avondje op de bank? Klinkt ontzettend mooi natuurlijk, maar een huisdier kost ook veel geld en tijd. Er zijn daarom een aantal zaken waar je rekening mee moet houden.

Een hond of kat kan er ontzettend schattig uitzien, maar past het karakter ook goed bij jouw situatie. Ben je vaak van huis, dan is het verstandig om op zoek te gaan naar een huisdier die goed alleen kan zijn. Heb je kleine kinderen of een kinderwens? Kies dan een hond die goed samen kan met kinderen? Ben je op zoek naar een puppy of kitten, dan kost dit in het begin behoorlijk wat tijd. Of wil je graag een oude hond of kat een paar mooie laatste jaren geven. Het zijn allemaal zaken waar je rekening mee moet houden.

Overzicht dierenasiels Kortrijk

In de omgeving van Kortrijk vind je verschillende dierenasiels waar tientallen dieren aan het wachten zijn op een nieuw huisje. Er wordt met heel veel zorg en liefde voor de dieren gezorgd, maar het nu tijd voor vast adresje. Kom daarom snel een kijkje bij één van de dierenasielen bij jou in de buurt.

 


Dierenasiel De Grensstreek

Lar 40, 8930 Menen

+32 56 42 38 40

Dierenasiel De Leiestreek

Avelgemstraat 186/C, 8550 Zwevegem

+32 56 75 59 19