Asielen Gent

Door een verandering in je gezinssituatie of wegens ziekte kan het zijn dat je niet meer in staat bent om voor je huisdier te zorgen. Of ben je juist op zoek naar dierenasiel om een huisdier te adopteren? Op deze pagina vind je een compleet overzicht van alle dierenopvangcentra in Gent.

Niet meer in staat om voor je huisdier te zorgen

Jaarlijks worden in Gent talloze huisdieren naar het asiel gebracht. Meestal is de eigenaar niet meer in staat om voor de hond of kat te zorgen. Voor iedere honden of katten eigenaar is dit een moeilijke en vervelende beslissing. Als je deze beslissing moet nemen, dan wil je wel een dierenasiel waar je je prettig bij voelt. Een dierenasiel kijkt met je mee wat de beste oplossing is voor jouw huisdier. Zo kan je hond of kat wel aangemeld worden bij het asiel, maar voordat er een plek is gevonden nog wel bij je thuis of een pleeggezin blijven. Dit is natuurlijk wel zo fijn.

Een hond of kat adopteren uit het asiel

Je denkt er al een tijdje over na om een hond of kat aan te schaffen. Een schattig hondje wat rond rent in de tuin of een kat die ‘s avonds lekker bij je komt liggen op de bank. Klinkt super toch! Kijk eerst eens rond bij de dierenasiel bij jou in de buurt. Er zijn talloze dieren op zoek naar een nieuw huisje.

Overzicht dierenasielen in Gent

Wij hebben de zoektocht naar een dierenasiel bij jou in de buurt nog makkelijker gemaakt. Vind op deze pagina alle dierenopvangcentra van Gent.


Dierenasiel Gent

Paul Bergmansdreef 2
9000 Gent