Asielen Dendermonde

Het adopteren van een huisdier verandert misschien niet direct de wereld maar één ding is zeker, het leven van de huisdieren die in het dierenasiel in Dendermonde zitten verandert wel en jouw leven verandert ook! Geef deze huisdieren een nieuwe kans op een warm en liefdevol huis. Benieuwd welke dierenasiels er allemaal in Dendermonde zitten? Op deze pagina vind je het meest complete overzicht.

Bezoek het dierenasiel in Dendermonde

Voordat je besluit om een hond of kat te adopteren uit het dierenasiel zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Kijk goed naar je eigen huidige levensstijl. Ben je vaak op pad? Of ben je juist vaak thuis? Heb je kinderen? Of heb je wellicht in de nabije toekomst plannen om een gezin te starten? Allemaal zaken die je keuze beïnvloeden. Bedenk daarom van tevoren goed welk type hond of kat het beste bij je past. Op deze manier hebben jij en je nieuwe huisdier de leukste tijd met elkaar en voorkom je eventuele problemen in de toekomst.

Goed. Je hebt je keuze gemaakt. Tijd om langs te gaan bij één van de dierenasiels in Dendermonde.  

Overzicht dierenasiels in Dendermonde

Via deze pagina vind je alle dierenasiels in de buurt van Dendermonde. Bezoek vandaag nog één van deze dierenopvangcentra en geef een huisdier een mooie nieuwe kans op een liefdevol leven.


Goljac

Eksterstraat 21

9200 Dendermonde

+32 52 21 62 43