Asielen Brugge

Al een tijdje denk je erover na om een hond of kat te adopteren. Iedere dag een mooie lange wandeling maken met je hond of ‘s ochtend wakker gemaakt worden door liefdevolle kopjes van je kat. Een huisdier geeft onvoorwaardelijk liefde, maar vraagt ook veel tijd en kosten. Een hond of kat adopteren uit een dierenopvang in Brugge juichen wij alleen maar toe. Toch zijn er wat dingen waar je rekening mee moet houden.

Een huisdier adopteren

Een hond of een kat kost veel tijd en kosten. Zo zal je een hond minimaal 2x per dag moeten uitlaten. En ook een kat heeft veel verzorging nodig. Ook kan er soms wat kapot gaan door je huisdier, zul je iedere maand weer nieuw voer en verzorgingsmiddelen moeten aanschaffen en ontkom je vaak niet aan een bezoekje aan dierenarts.

Weet je het zeker! Dan is er natuurlijk niks zo mooi als een dier adopteren uit het asiel. Er komen nog steeds jaarlijks veel honden en katten opgevangen in de dierenasiels van Brugge.

Ga je binnenkort een kijkje nemen bij een asiel bij jou in de buurt? Dan is het goed om niet alleen naar het uiterlijk te kijken van het dier, maar denk ook na welk type hond of kat het beste bij jou past. Zo kunnen niet alle honden lang alleen blijven en kunnen sommige katten juist niet binnen blijven. Laat je daarom altijd goed informeren door het asiel.

Overzicht dierenasielen Brugge

Op deze pagina vind je een duidelijk en compleet overzicht van alle dierenasiels in de omgeving van Brugge. Bekijk snel welk dierenasiels er bij jou in de buurt zit.


Blauwe Kruis Brugge

Krinkelstraat 4
8380 Brugge

Dierenasiel Knokke-Heist

Sluisstraat 82
8300 Westkapelle