Asielen Aalst

Iedere jaar belanden tientallen honden en katten in het dierenasiel van Aalst op zoek naar een nieuw warm huisje. Denk je erover na om een huisdier aan te schaffen? Neem dan eerst een kijkje bij het dierenasiel in Aalst.

Op de pagina Dierenasiels Aalst vind je een compleet overzicht van alle dierenasiels bij jou in de buurt. Of je nu op zoek bent naar een nieuw huisje voor jouw huisdier of juist een hond of kat wilt adopteren, de zoektocht naar een asiel bij jou in de buurt begint op deze pagina.

Een hond of kat adopteren uit het asiel

Wat een goed nieuws; je gaat een huisdier adopteren uit het asiel. Maar wat houdt dit precies in? Waar moet je allemaal rekening mee houden? In het asiel vind je talloze honden en katten en allemaal hebben ze een eigen verleden, eigenschappen en karakter. Geen één dier is hetzelfde. Probeer bij het kiezen van je nieuwe huisdier vooral te kijken naar het type dier in plaats van het uiterlijk.

Stel je daarom vooraf altijd een aantal vragen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een huisdier die gezellig wilt knuffelen? Heb je kleine kinderen of een kinderwens? Ben je vaak lang van huis? Heb je voldoende tijd voor je huisdier? Overleg altijd met het asiel welk dier het beste bij jou past.

Overzicht dierenasiels in Aalst

Wij hebben alle honden en katten asiels voor je in kaart gebracht. Kom vandaag nog een kijkje nemen bij een dierenasiels in de buurt van Aalst.


Dierenasiel Sint-Hubertus

Hammestraat 52
9300 Aalst

Dierenasiel Ninove VZW

Kerkveld 29
9400 Denderwindeke