De 5 leukste apps voor jou én je kat

kat

Is jouw telefoon ook jouw favoriete gadget? Kan je niet zonder leven (en zonder je kat natuurlijk)? Dan wil je vast deze apps downloaden om jullie band nog sterker te maken! We hebben de 5 leukste apps voor jouw kat én jezelf op een rijtje gezet. Het is tijd om jouw schattige pluizenbol te introduceren aan de wondere wereld van technologie. 

Praten met je kat

Vraag jij je ook wel eens af wat jouw kat wil zeggen? Al die miauwtjes moeten toch een betekenis hebben. Met de app MeowTalk kom je er eindelijk achter. De app zet het gemiauw van je kat om naar verstaanbare Engelstalige zinnen. Het werkt eenvoudig: neem de geluiden die jouw kat maakt op met de app. MeowTalk gebruikt ‘machine learning’ om het gemiauw om te zetten naar mensentaal. Je kan de app downloaden in de App Store of Google Play Store. Gedaan met al die onbegrijpelijke signalen van je kat!

Human to cat translator

Zijn katten nu echt koppig of begrijpen ze je gewoon niet? Deze kattenvertaal-app vertaalt jouw zinnen naar kattentaal. Het doet dus het omgekeerde als de app hierboven. Het verandert jouw ‘Kom eens hier’ en ‘Niet met je nagels aan de zetel’ naar ‘Mraaauw’, ‘Miieeuuw’ of ‘Prrrr’. Het klinkt niet zo natuurlijk, maar het is wel enorm grappig. Wie weet begrijpt jouw viervoeter je nu wel! Het is zeker het proberen waard. 

Kittycam

Je kent het wel: je kat ligt in een schattige positie of trekt een leuk kopje, maar net wanneer je je gsm bovenhaalt rent ze weg. En je kan vaarwel zeggen tegen die leuke foto. Wij hebben voor jou de oplossing gevonden: Kittycam. De app speelt interessante geluidjes af die de aandacht van jouw viervoeter trekken. Zo kijkt jouw kat recht in de camera en kan je snel een fotootje nemen. Geweldig toch?

Maak je klaar voor de jacht Kat en gsm

Katten zijn echte jagers en om dat instinct te onderhouden bestaat er een leuke app. Download ‘Lonely cat toy’ op je tablet of iPad om jouw kat teentertainen. Als je de app opent, verschijnen er ronddwarrelende vlinders, vogels, vissen of muizen. Allemaal diertjes waar je kat maar al te graag achteraan gaat. Zorg er wel voor dat je een goede screenprotector hebt, want je pluizenbol zal haar pootjes en nagels gebruiken om de beestjes te vangen. 

Telekitty

Wat zou er allemaal omgaan in dat schattige kopje van jouw huisdiertje? Ook hier bestaat natuurlijk een app voor. Met Telekitty kan je, zogenaamd, de gedachten van jouw kat lezen. Hoe werkt het? Neem een foto van jouw poes, de app scant de hersenen scannen om erachter te komen wat ie denkt. Het resultaat: haar diepste gedachte of een filosofische quote. Je kan deze toevoegen aan de foto en opleuken met grappige stickers. 

Met al deze apps kan je jouw kat wel een tijdje entertainen. Ook geeft het je een beter idee van de gedachtegang van je geliefde huisdier. Have fun!

  

Geef een reactie

Je moet ongelogd zijn om te reageren.

  • Royal Canin Kitten Voer

    Alles wat je moet weten over het voeren van je kat

    door op 5 februari 2024 - 0 Reacties

    Het nemen van een kitten komt met een hoop gezelligheid en beweging in huis. De hele dag loopt er een klein beestje rond dat met je wil spelen. Die moet je natuurlijk wel de juiste voeding geven. Wist je dat dit voor elke leeftijd anders is? Een kitten blijft niet altijd klein en heeft veranderende […]