De 5 leukste apps voor jou én je kat

kat

Is jouw telefoon ook jouw favoriete gadget? Kan je niet zonder leven (en zonder je kat natuurlijk)? Dan wil je vast deze apps downloaden om jullie band nog sterker te maken! We hebben de 5 leukste apps voor jouw kat én jezelf op een rijtje gezet. Het is tijd om jouw schattige pluizenbol te introduceren aan de wondere wereld van technologie. 

Praten met je kat

Vraag jij je ook wel eens af wat jouw kat wil zeggen? Al die miauwtjes moeten toch een betekenis hebben. Met de app MeowTalk kom je er eindelijk achter. De app zet het gemiauw van je kat om naar verstaanbare Engelstalige zinnen. Het werkt eenvoudig: neem de geluiden die jouw kat maakt op met de app. MeowTalk gebruikt ‘machine learning’ om het gemiauw om te zetten naar mensentaal. Je kan de app downloaden in de App Store of Google Play Store. Gedaan met al die onbegrijpelijke signalen van je kat!

Human to cat translator

Zijn katten nu echt koppig of begrijpen ze je gewoon niet? Deze kattenvertaal-app vertaalt jouw zinnen naar kattentaal. Het doet dus het omgekeerde als de app hierboven. Het verandert jouw ‘Kom eens hier’ en ‘Niet met je nagels aan de zetel’ naar ‘Mraaauw’, ‘Miieeuuw’ of ‘Prrrr’. Het klinkt niet zo natuurlijk, maar het is wel enorm grappig. Wie weet begrijpt jouw viervoeter je nu wel! Het is zeker het proberen waard. 

Kittycam

Je kent het wel: je kat ligt in een schattige positie of trekt een leuk kopje, maar net wanneer je je gsm bovenhaalt rent ze weg. En je kan vaarwel zeggen tegen die leuke foto. Wij hebben voor jou de oplossing gevonden: Kittycam. De app speelt interessante geluidjes af die de aandacht van jouw viervoeter trekken. Zo kijkt jouw kat recht in de camera en kan je snel een fotootje nemen. Geweldig toch?

Maak je klaar voor de jacht Kat en gsm

Katten zijn echte jagers en om dat instinct te onderhouden bestaat er een leuke app. Download ‘Lonely cat toy’ op je tablet of iPad om jouw kat teentertainen. Als je de app opent, verschijnen er ronddwarrelende vlinders, vogels, vissen of muizen. Allemaal diertjes waar je kat maar al te graag achteraan gaat. Zorg er wel voor dat je een goede screenprotector hebt, want je pluizenbol zal haar pootjes en nagels gebruiken om de beestjes te vangen. 

Telekitty

Wat zou er allemaal omgaan in dat schattige kopje van jouw huisdiertje? Ook hier bestaat natuurlijk een app voor. Met Telekitty kan je, zogenaamd, de gedachten van jouw kat lezen. Hoe werkt het? Neem een foto van jouw poes, de app scant de hersenen scannen om erachter te komen wat ie denkt. Het resultaat: haar diepste gedachte of een filosofische quote. Je kan deze toevoegen aan de foto en opleuken met grappige stickers. 

Met al deze apps kan je jouw kat wel een tijdje entertainen. Ook geeft het je een beter idee van de gedachtegang van je geliefde huisdier. Have fun!

  

Geef een reactie

Je moet ongelogd zijn om te reageren.

 • kittens ter adoptie aanbieden

  Kittens ter adoptie aanbieden? Dit moet je weten!

  door op 9 augustus 2019 - 2 Reacties

  Heeft jouw kat net een nestje kittens gekregen? Die kleine pluizenbolletjes zijn vast en zeker heel schattig, maar je kan ze niet allemaal houden. Je kan ze dan weggeven aan familieleden en vrienden of ter adoptie aanbieden. Natuurlijk zijn er wel een aantal belangrijke zaken waaraan je moet denken.  Houd de kittens lang genoeg bij […]

 • Gratiskittens

  Opgepast voor oplichters! Let je mee op?

  door op 4 oktober 2018 - 0 Reacties

  Een raskat die zomaar gratis weggegeven wordt? Ga er niet op in! Het is oplichterij! Iedereen kan op deze website zoekertjes plaatsen. Helaas maken oplichters daar ook gebruik van. Oplichters bieden raskatten, zoals Perzische katten, ragdoll katten of Britse korthaar katten, zomaar gratis aan. Neem je contact op, dan zeggen ze dat de katten zich […]

 • Kittens

  Wat heb je nodig om voor je kittens te zorgen?

  door op 4 juli 2021 - 0 Reacties

  Heb je bij jou in de buurt iemand gevonden die gratis kittens weggeeft? Dan moet je natuurlijk niet langer wachten. Het is de hoogste tijd om zelf een diertje in huis te halen. Wel is het van het grootste belang om te zorgen dat je alles klaar hebt om goed voor het dier, of de […]

 • Schade door je kat

  Schade door je kat bij iemand anders

  door op 7 september 2021 - 0 Reacties

  Jij houdt van je kat en zal niet snel de mindere kanten van jouw maatje op vier poten zien. De haren die op al je kledingstukken zitten storen je al lang niet meer. Breekt je kat jouw favoriete vaas? Dan zie je dit waarschijnlijk door de vingers. Maar wat als je kat bij een ander […]