Peach moet helaas vertrekken door huisbaas

Deze kitten werd reeds afgehaald.

Details over dit zoekertje

  • Geplaatst op: 10 december 2014 00:00
 
  • Aantal kittens: 1
  • Zindelijk: ja
  • Datum geboorte: 01-07-12
  • Mag afgehaald worden vanaf: 10-12-14

Uitgebreide omschrijving

Hallo –
Ik heb momenteel een kat van 2 jaar – Peach.
Deze is enorm lief – knuffelbaar – krabt niet – bijt niet – vol energie – … echt perfecte kat. Helaas verhuis ik donderdag/vrijdag en is mijn huisbaas van gedachte veranderd. Hij ging eerst akkoord met het feit dat ik een kat had – totdat hij blijkbaar hoorde dat één van de buren allergisch is aan katten. Ik kan onmogelijk mijn verhuis annuleren en Peach en ik hebben een probleem. Al mijn vrienden hebben helaas al minstens 3 dieren in huis (beste vriendin zelfs 14) en niemand kan hem opvangen. Ik weiger absoluut om hem zo maar ergens af te zetten en weg te rijden zoals hartloze mensen – dus probeer ik een ander huis voor hem te vinden.

Ik heb een transportbak – een kattenbak – 2 krabpalen – 1 krabmuur – 4 speelgoedmuisjes en zelfs een redelijk grote installatie – die allemaal gratis mee mogen. Ik hoop echt dat hij een lieve en warme nieuwe huis zal kunnen vinden.

Ps: Hij luistert heel goed als men hem roept.

Timo

Listing ID: N/A

  

Probleem rapporteren

Je verzoek wordt verwerkt, even geduld...

Let op met zoekertjes voor raskatten!

Een raskat die zomaar gratis weggegeven wordt? Ga er niet op in! Het is oplichterij! Wil je op veilig spelen, ga altijd persoonlijk de kittens ophalen en doe zeker geen betaling. We kijken de website dagelijks na om zoekertjes van oplichters zo snel mogelijk te verwijderen.