Kattenkwaad zoekt thuis voor Tio

Deze kitten werd reeds afgehaald.

Details over dit zoekertje

  • Geplaatst op: 29 december 2012 00:00
 
  • Aantal kittens: 1
  • Zindelijk: ja
  • Datum geboorte: 5-6maanden
  • Mag afgehaald worden vanaf: 30-12-12
  • Postcode: 9300
  • Stad of gemeente: Aalst
  • Provincie: Oost-Vlaanderen
  • Land: België

Uitgebreide omschrijving

Hij was toen hij bij ons toekwam mega-bang voor mensen. Nu is hij nog bang maar heeft met mij wel al een goede band opgebouwd. Eens hij iemand vertrouwt – is het een echte schat. Hij is een zachte vriend die gewoon in uw buurt wil zijn. Opgepakt worden is niet zijn favoriete knuffel – wèl komt hij graag tegen mij aanliggen en met zijn pootjes kneden.
Hij verwelkomt de andere poezen telkens zij binnenkomen met kopjes. Remi – die even oud is als hij – is zijn beste speel-en kattenkwaad-kameraadje. Vooral ’s morgens zijn ze niet te stoppen.
Tio is soms lekker onhandig. Dan springen zijn voorpoten wel over iets over maar vergeet hij dat zijn achterpoten dat ook moeten doen. Grappig!
Wie een meester in het was-afhalen zoekt – kan bij hem terecht. Het is zijn hobby om de droge was af te halen door één voor één de knijpers open te bijten. Ik heb hem wel nog niet kunnen leren om dan ook de strijk te doen…
Ik heb Tio nog niet weten bewust krabben of bijten. Hij is eerder de underdog. Hij is soms gewoon te zacht om goed te zijn.
Mijn hart zegt dat hij bij mij thuishoort en ik zal hem niet graag zien vertrekken… Maar misschien is er een baasje die hem even graag gaat zien dan ik en hem de tijd geeft om zich op zijn gemak te voelen. Een plekje waar het niet te druk is misschien…
Hij is ondertussen ook al gecastreerd – ontwormd en ontvlooid. Voor info over hem mag je bellen naar 0472235484 (Als ik niet kan antwoorden spreek dan een boodschap in aub. Dan bel ik zo snel mogelijk terug)

Listing ID: N/A

  

Probleem rapporteren

Je verzoek wordt verwerkt, even geduld...

Let op met zoekertjes voor raskatten!

Een raskat die zomaar gratis weggegeven wordt? Ga er niet op in! Het is oplichterij! Wil je op veilig spelen, ga altijd persoonlijk de kittens ophalen en doe zeker geen betaling. We kijken de website dagelijks na om zoekertjes van oplichters zo snel mogelijk te verwijderen.