Kattenkwaad zoekt thuis voor Pralinneke

Deze kitten werd reeds afgehaald.

Details over dit zoekertje

  • Geplaatst op: 16 januari 2018 19:44
 

Uitgebreide omschrijving

Pralinneke kwam bij ons toe op 22/09/2013 toen ze ongeveer 6 Ä… 7 weken oud was. Ze was gevonden in een tuin – waar ze al een tijdje rondhing – waarschijnlijk was mama een zwerver.
Pralinneke wou eerst niet geaaid of opgepakt worden en hing letterlijk aan het plafond van haar bench als ik probeerde contact te maken.
Al gauw werd ze rustiger en – omdat ze die bench niet zag zitten – lieten wij haar los in de woonplaats. Daar maakte ze al snel contact met de andere poezen en werd ze opgevangen door pleeg-mama-poes Remi en pleeg-papa-poes Tio. Met z’n drieÄ—n verkenden ze alle kanten van ons huis.
Pralinneke – die in het begin niet geinteresseerd was in speelgoed en niet speelde – ontdekte de poezentunnel – het bellenballetje en de staart van haar pleegouders…
Snoepjes leerden haar dat mensen wel interessant kunnen zijn en als je “kom”” roept – verwacht ze haar beloning als ze bij u komt.

Listing ID: N/A

  

Probleem rapporteren

Je verzoek wordt verwerkt, even geduld...

Let op met zoekertjes voor raskatten!

Een raskat die zomaar gratis weggegeven wordt? Ga er niet op in! Het is oplichterij! Wil je op veilig spelen, ga altijd persoonlijk de kittens ophalen en doe zeker geen betaling. We kijken de website dagelijks na om zoekertjes van oplichters zo snel mogelijk te verwijderen.