Hannah zoekt dringend een speelkameraadje

Dit zoekertje wordt gezocht door de plaatser.

57ABF847-A70A-4A49-9F44-C2D6F8344EC9

Details over dit zoekertje

  • Geplaatst op: 30 november 2020 15:19
 
  • Gezocht!: Ik ben op zoek naar een katje
  • Aantal kittens: 1
  • Postcode: 2100
  • Stad of gemeente: Antwerpen
  • Provincie: Antwerpen
  • Land: België

Uitgebreide omschrijving

Hallo iedereen,

Ik ben Hannah. Vorige week ben ik mijn grote zus verloren. Ze was al een tijdje ziek en is plots overleden. Ik mis haar enorm. Ook mijn baasjes hebben nog veel verdriet.

Als het kan zou ik graag terug een zus hebben, ze mag jonger zijn dan ik maar liefst niet ouder dan ik. Dan kan ik lekker grote zus spelen. Ik ben dit jaar geboren, ergens in het voorjaar. Mijn baasjes en ik weten niet wanneer juist omdat ik werd gevonden zonder mama en papa.

Mijn baasjes zijn veel thuis en hebben een tuin waarin ik mag ravotten. Het is natuurlijk veel leuker om samen te spelen, alleen vind ik het maar een beetje saai.

Kennen jullie iemand of weten jullie waar ik een zusje kan vinden dan mogen jullie mijn baasjes contacteren. Ze zullen heel blij zijn! Mijn baasjes wonen in Antwerpen. Ze zitten er niet mee in om ver te rijden maar voor mijn nieuwe zusje is het misschien beter dat ze niet al te lang in de auto moet zitten.

Hopelijk kunnen jullie mij helpen. Ik kijk uit naar een berichtje.

Miauw,

Hannah

Listing ID: 2605fc37ad86bb36

  

Probleem rapporteren

Je verzoek wordt verwerkt, even geduld...

Let op met zoekertjes voor raskatten!

Een raskat die zomaar gratis weggegeven wordt? Ga er niet op in! Het is oplichterij! Wil je op veilig spelen, ga altijd persoonlijk de kittens ophalen en doe zeker geen betaling. We kijken de website dagelijks na om zoekertjes van oplichters zo snel mogelijk te verwijderen.