halflangharige kattin (6 maanden)

Deze kitten werd reeds afgehaald.

Details over dit zoekertje

  • Geplaatst op: 21 oktober 2013 00:00
 
  • Aantal kittens: 1
  • Zindelijk: ja
  • Datum geboorte: 17-Apr-13
  • Mag afgehaald worden vanaf: 23-09-13
  • Postcode: 8020
  • Stad of gemeente: Oostkamp
  • Provincie: West-Vlaanderen
  • Land: België

Uitgebreide omschrijving

Onze Loes is zo’n 4 maanden bij ons – we hebben haar via via gekregen en eigenlijk maar goed ook – want ze was alles behalve verzorgd. Na enkele behandelingen met stronghold was ze verlost van de erge oormijt in haar oortjes. Loes is erg lief en aanhankelijk. Als je ze eens heeft gezien – en de aandacht voelt – komt ze daarna gemakkelijk naar u om gestreeld te worden. Met spijt in ons hart – moet Loes weg omdat ze te speels is voor onze twee ouder katers. Wij gunnen ze hun oude dagje. Loes is momenteel 6 maanden – weegt al meer dan 2500 gram en heeft alle injecties gekregen – plus volledig ontwormd en ontvlooid. Loes is gewoon van binnen te vertoeven. Enkel aan de leiband gaat zij naar buiten.

Kortom – wij zijn op zoek naar iemand die al kattenervaring heeft en die een thuis heeft (liefst zonder andere katten) – want als Loes alleen is – is ze het allerliefst. Ze slaapt ook heel graag op het bed en is verzot op zachte dekentjes waar ze heel graag op slaapt! 😉 Ze luistert behoorlijk goed naar haar naam – dus best haar naam behouden.

Wij vragen 70 euro voor Loes omdat zij alle nodige injecties heeft gekregen (wij hebben hier zelf meer dan 100 euro voor betaald). Zij heeft ook een paspoort waarop de nodige spuiten op staan aangeduid. U krijgt er ook een krabpaaltje – kattenbakje en voedselbakje bij. De reden waarom wij vooral geld vragen is omdat wij niet willen dat onze lieve Loes naar mensen gaat die geen respect hebben voor dieren of gratis katten gebruiken als ‘voedsel’ voor mensen met slangen.

Listing ID: N/A

  

Probleem rapporteren

Je verzoek wordt verwerkt, even geduld...

Let op met zoekertjes voor raskatten!

Een raskat die zomaar gratis weggegeven wordt? Ga er niet op in! Het is oplichterij! Wil je op veilig spelen, ga altijd persoonlijk de kittens ophalen en doe zeker geen betaling. We kijken de website dagelijks na om zoekertjes van oplichters zo snel mogelijk te verwijderen.