Een warm huis voor een katje

Dit zoekertje wordt gezocht door de plaatser.

kitten

Details over dit zoekertje

  • Geplaatst op: 18 januari 2021 10:26
 
  • Gezocht!: Ik ben op zoek naar een katje
  • Postcode: 2270
  • Stad of gemeente: Herenthout
  • Provincie: Antwerpen
  • Land: België

Uitgebreide omschrijving

Ik ben een eerlijke man, 48 jaar jong, woonachtig in Herenthout. Ik woon op een ruim appartement dat warm en gezellig ingericht is en waar ik zeker genoeg plaats heb voor een katje. De enige andere huisdieren die ik heb zijn visjes in mijn aquarium.

Wat ik juist zoek is een huiskatje, dus een katje dat binnen wil blijven en niet de weide wereld in wil gaan. Uiteraard zal het diertje meer dan genoeg aandacht krijgen maar moet het soms wel eens alleen kunnen blijven ook. Momenteel met covid werk ik continue van thuis uit. Wanneer alles terug naar het normale gaat, en laat ons hopen dat dat snel is werk ik 3 dagen van thuis en 2 dagen dat ik naar het bureau moet. Zoals U leest zou het katje dus ook meer dan genoeg aandacht krijgen.

Het is geen opwelling van mij en eigenlijk heb ik zelf alles al in huis om een goed onderdak te bieden (kattenbak, krabpaal/toren.speeltjes enz…)

Liefst zoek ik een gratis katje en dan gaat mijn voorkeur uit naar een diertje uit een adoptiegezin via asiel of iemand die een probleemloos katje weg wil doen wegens bepaalde omstandigheden.

Een aanhankelijk diertje dat ervan kan houden om ’s avonds met mij naar Tv te kijken, dat niet bang is om gezelschap op te zoeken. Uiteraard weet ik ook dat elk diertje zich moet aanpassen aan nieuwe omstandigheden.

Kortom als U zich hierin kan vinden en indien U een katje ter beschikking heeft aarzel dan niet en contacteer me via mail.

Ik garandeer een goede thuis

Listing ID: 260600213310089d

  

Probleem rapporteren

Je verzoek wordt verwerkt, even geduld...

Let op met zoekertjes voor raskatten!

Een raskat die zomaar gratis weggegeven wordt? Ga er niet op in! Het is oplichterij! Wil je op veilig spelen, ga altijd persoonlijk de kittens ophalen en doe zeker geen betaling. We kijken de website dagelijks na om zoekertjes van oplichters zo snel mogelijk te verwijderen.