Medpets.nl

Medpets.nl is jouw online winkel waar je voordelig en eenvoudig geneesmiddelen, dieetvoer en verzorgingsproducten voor jouw kat kan bestellen. De gezondheid van je kat is enorm belangrijk, daarom vind je op Medpets.nl producten met een uitgebreide uitleg over benodigdheden voor je kat.

Ontwormen
Het is aangeraden een volwassen kat 4 keer per jaar te ontwormen, je kat kan last krijgen van de lintworm en de spoelworm. De website heeft alles wat je nodig hebt om te ontwormen.

jeuk

Vlooien en teken
Vlooien komen erg vaak voor bij katten. Dit zijn kleine parasieten die in de vacht leven. Medpets.nl heeft shampoos, druppels, sprays en poeders om de vlooien tegen te gaan. Ook teken kunnen wel eens in de huid van je kat kruipen, dit is erg vervelend en de teek moet zo snel mogelijk verwijderd worden. Dat kan met de tekenhaak, tekentang of tekengrijper die je vindt op de website.

Medicijnen en voedingssupplementen
Het kan weleens verstandig zijn voedingssupplementen te geven wanneer je kat ziek is, een operatie heeft gehad of al op leeftijd is. Medpets.nl heeft een groot gamma aan verschillende soorten en merken van supplementen en medicijnen voor bijvoorbeeld angst, overgewicht, pijn, weerstand, diarree, hart, vitaminen en luchtwegen. Ook de Easypill vind je daar, dit is handig voor katten waarbij het moeilijk is een pilletje op te eten. De Easypill is zacht en kneedbaar, op die manier kan je de pil kneden of portioneren.

Kattenvoer
kattenetenOok voor kattenvoer kan je terecht bij Medpets.nl. Goed uitgebalanceerde kattenvoeding is erg belangrijk voor je kat, dit hangt af van leeftijd, ras en hoeveelheid beweging. Medpets.nl heeft daarom een uitgebreid gamma aan verschillende soorten dierenvoeding beschikbaar. Van standaard kattenvoer, tot dieetvoeding en biologische voeding. En natuurlijk mogen we de snacks niet vergeten.

Medische benodigdheden
Heeft jouw kat een verwonding opgelopen of net een operatie achter de rug? Dan vind je hier de belangrijkste medische benodigdheden voor je lieve viervoeter. Om te voorkomen dat een wond infecteert, bieden ze diverse producten aan voor het desinfecteren en verzorgen van de wonden van je kat. Zo zijn er wondsprays, wondcrèmes en wondzalven die de genezing bevorderen.

Dagelijkse benodigdhedenkattenspeeltje
Onder de categorie dagelijkse benodigdheden vind je producten die je kat dagelijks nodig heeft, waaronder voer- en drinkbakken, kattenmanden, kattenkussens, en krabpalen. Hier bovenop heb je nog ontelbaar veel verschillende soorten speelgoed.

Verzorging
Bij de verzorging is het belangrijk dat je producten gebruikt die geschikt zijn voor je kat. Op Medpets.nl vind je producten voor de oren, ogen, gebit, vacht, nagels, allergieën en een hygiënische omgeving voor je kat thuis.

Kittens
Omdat het belangrijk is jonge katten al van het begin de juiste verzorging te geven, vind je hier ook alles wat je nodig hebt voor kittens. Ontwormen, vlooien, teken, voeding, medicijn supplementen, enzovoort.

Kortom dus letterlijk alles wat je moet weten en nodig hebt voor je kat(ten)!